3 Bulan Di Running Man, Jeon So Min Belum Cukup Rapat Dengan Kim Jong Kook - Budak Buzy

Latest

Blog Tanpa Politik

Rabu, 12 Julai 2017

3 Bulan Di Running Man, Jeon So Min Belum Cukup Rapat Dengan Kim Jong KookJeon So Min sudah 3 bulan menjadi anggota baru dalam rancangan popular Korea, Running Man. Walaupun begitu, pelakon berusia 31 tahun tersebut mengakui masih belum cukup rapat dengan Kim Jong Kook.
Jeon So Min  mengakui tiada masa untuk mendekati Kim Jong Kook kerana kedua-dua mereka tidak pernah menjadi pasangan dalam mana-mana permainan.

"Dengan Kim Jong Kook, kami tak banyak waktu untuk berbual. Saya harap dapat rapat dengannya. Kami tak pernah menjadi pasangan permainan. Saya boleh rapat dengan Haha kerana kami pernah menjadi pasangan," kata Jeon So Min.

Jeon So Min juga berkata mengenai rakan yang paling rapat dengannya. Iaitu Yoo Jae Seok.

"Yoo Jae Suk sangat baik pada saya tapi dia juga sangat nakal. Saya menyukai sikap Yoo Jae Seok itu membuktikan yang kami rapat," katanya lagi.[PROMO] 
PES2017 free download: http://lynk.my/yWvg
Free Lecture notes: http://universitylecturenotes.blogspot.com

3 ulasan:

  1. Dia ganti siapa ya? Lama dah tak follow RM ni...

    BalasPadam
  2. Ya Allah nampak sangat dah lama tak layan running man. masa belajar dulu rajin pulak, hahaha hilangkan stress tau cerita ni.

    BalasPadam

Terima kasih kerana luangkan masa anda membaca artikel ini. Ada apa-apa yang menarik ingin dikongsikan? Komen atau tinggalkan jejak anda di ruangan komen.

[Peringatan] Komen yang tiada kaitan akan dipadam. Terutamanya iklan. Segala yang saya tulis pada blog ini sekadar untuk perkongsian. Bukan bertujuan untuk kecam-mengecam.